Handelsbetingelser

Forsendelse:

Ordrer tilstræbes at blive pakket og sendt samme dag for bestillinger foretaget inden klokken 21:00 alle ugens 7 dage.

Alle ordrer sendes som forsikret pakke. Med DAO her har du mulighed for at følge pakken via track & trace fra den afsendes, til den bliver leveret.

 

vi sender til døren hvis der 1-2 film ved 3 film og derover sender vi automatisk til pakkeshop nær dig :

alle vores film sendes med forsikring om det til din dør eller til pakkeshop nær dig til 40 kr.

• Til din private bopæl. Det koster 40.00 kr (vi sender automatisk til hjemme adressen, hvis der flere en 2 film sender vi til pakkeshop nær dig, 
du vil modtager en sms eller Email fra distributøren når pakken er klar til afhentning. Det koster 40.00 kr Ved modtagelse af din pakke bedes du kontrollere at varerne er som ønsket. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelse bedes du straks kontakte os på futtes@hotmail.dk.

Fortrydelsesret:

Du har altid 30 dages fortrydelsesret på alle film i folie når du handler hos gamledanskefilmfamiliehygge.dk

 

VIGTIGT! I forbindelse på returnering af nye film, kan varen kun returneres såfremt folien ikke har været brudt. Har du pakket varen ud af folieringen eller plomberingen, bortfalder din fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven (§ 20, stk. 3, nr. 2.)

Hvis fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varen kan sendes til:

 

Gamledanskefilmfamiliehygge

Bjørn.Rose Johansen, østergade 48 1TV, 5600 Faaborg.

email: futtes@hotmail.dk

mobil: 42231614

 

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen, men så modregnes gebyr på 100 kr ved tilbagebetaling, som naturligvis foregår direkte til dig. Dette gøres via bankoverførsel, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registrerings nummer og konto nummer.

Ekspeditionenstiden er hurtigst, hvis fyldestgørende informationer følger med i pakken. Eksempelvis i form af ordrebekræftelse, faktura, registrerings- og kontonummer for bankkonto hvortil refusion skal ske, reference af forudgående korrespondance mv.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Gem altid den originale emballage indtil du er sikker på dit køb. Manglende emballage kan forringe varens salgsværdi og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Reklamation:

Har du beklageligvis fået leveret en vare med fejl, bedes du straks tage kontakt til os for at opnå den optimale kundeservice. Email vedhæftet et billede af fejl foretrækkes for at fremme ekspeditionstid.
Du kan også sende den direkte retur til os med udfyldt returseddel og faktura. Hvis det er en berettiget reklamation sender vi en ny vare til dig fragtfrit og refunderer dine fragtudgifter. Det vil dog altid være i begge parters interesse, at du har kontaktet os inden returnering.
Hvis varen er udsolgt refunderer vi dig varens pris. Husk at påføre registreringsnummer og bankkontonummer, som vi kan overføre beløbet til.

Du er velkommen til at sende din reklamationsvare sammen med andre returvarer. I det tilfælde vil portoen ikke blive refunderet.

Varer sendt retur pr. efterkrav modtages heller ikke ved reklamation.

Betaling:

der kan betales på følgende måde i butikken.

 

Mastercard

Mobilpay 42231614

paypal

 

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og email-adresse Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Kontakt:

Har du spørgsmål så er du velkommen til at sende en email til futtes@hotmail.dk
med din forespørgsel.

Trustpilot